Tau reikės:
- Vienos ar dviejų plytelių baltojo ar rudojo šokolado
- Puse ar pilnos stiklinės pieno
- Truputį cinamono
- Mažo virimo puodo su rankena
- Mažo geležinio indo, kad įtilptų į puodą
PERSPĖJIMAS: Tai gan riebu, tačiau tai sušildys Tavo širdutę
(gi kasdien tokiais gardumynais neskanaujame).
Į puodą su rankena įpilk tiek vandens, kad siektų įstačius
geležinio indo dugną. Į geležinį indą sudėk baltąjį (ar rudąjį) šokoladą ir
lauk kol jis pradės tirpti. Neužmiršk vis pamaišyti! Kai šokoladas ištirps ir pasidarys
vientisas be gumulėlių, supilk pieną, truputį pavirk ir įberk truputėlį cinamono.
Tada susipilk į puoduką. Skanaus! Inga
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą